Trainings - KZK newsletter

Newsletter

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Trainings

Mint már hírlevelemben is említettem, megosztom oktatási anyagaimat is. Ezeket az oktatásokat volt munkáltatóimnál tartottam a managementnek és a mérnököknek.

Ez a bemutató iránymutatást ad, mely szempontokat kell figyelembe venni a projekt végrehajtása során. A bemutatott pontokat használhatja bármely projekt, legyen az NPI, gyártási, logisztikai és egyéb projektek végrehajtása során. A dokumentumokban leírtak az össze projektnél használhatóak, de természetesen testre kell szabni.

K
irándulást teszek a minőségbiztosítás területére.

Foglalkozom a minőségbiztosításban, a projektek lebonyolításában gyakran használt 5W (5M) módszer ismertetésével.

M
egismerkedhetünk a Lean Manufacturing alapjaiban megemlített 7 veszteségtényezővel. A Lean Manufacturing egik legfontosabb célja, hogy ezeket a veszteség tényezőket eltávolítsuk a folyamatainkból.

Sokszor és sokan kérdik tőlem, hogyan lehet egy cég sikeres. Általában azt válaszolom, mindenkinek magának kell a megoldást megtalálnia, nincs ehhez egyértelmű út.

Nem elegendő megtervezni a tevékenységeinket, ezek alakulását folyamatosan figyelni, értékelni és mérni is kell.

O
ktatásomban a munkahelyek egyre gyakrabban használt szervezési eljárásával, az 5S-el foglalkozom. Ez a téma szorosan kapcsolódik a már közzétett 5 Miért és Lean Manufacturing (veszteségek) témákhoz.

 
 
Copyright © 2015 KZK Solutions

Designed by kzoli62 | Privacy

Last update 01.14.2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz