Database Solutions - KZK newsletter

Newsletter

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Database Solutions

Ha megfigyeled magadon, csaknem folyamatosan belső monológot folytatsz magaddal. Mintegy kántálod magadban, mi mindent kell még elintézned, mit kell fejben tartanod, milyen célokat kell elérned…stb.

Egy nap sok ezer ilyen gondolat cikázik át az agyunkon. Egy részük fontos, egy részük csak futó gondolat.

Mindketten tudjuk – te is, én is – nem olvasnád ezt az üzenetet, ha nem akarnád mindennél jobban azt, hogy a feladataidat rendezni, ellenőrizni tudd.

Ebben segíthetek !!!


Ki mondta, hogy lehet adatok nélkül élni ? Nem mondott igazat !!! Minden gondolat egy - egy adaton alapul. Ezeket az adatainkat kell rendezni, ezekkel kell dolgoznunk.

Én már több mint 25 éve benne vagyok termelésben, hosszú keresés után találtam egy különleges adatbázis megoldást, ami lehetővé tette számomra, hogy a méregdrága SAP beszerzése nélkül is ellenőrizni, felügyelni tudjam a termelés minden jelentős adatát. Ha Ön is szeretné a termelésirányítását magasabb szintre emelni, akkor ezt érdemes lesz látnia,

Tudom, Ön soha semmilyen új megoldást nem keres, hiszen már mindenre van bevált módszere. Új oktatásra sincs szüksége, mivel már minden szükséges ismeretet elsajátított.

Soha ne mondd, hogy soha !!!


Rengeteg időt tölt el azzal, hogy adatrögzítéseiből használható, átlátható kimutatást, grafikont készítsen? Olyan módszert után kutat, amelyel meglévő adatait összekötheti, vagy csak éppen elég jó, gyors, variálható lekérdezést szeretne? Ha igen, akkor Ön is egyike lehet azoknak, akik imádni fogják adatbázis megoldásaim.
Szeretné, ha alkalmazottjai naprakész információval rendelkeznének és ismernék a "legjobb gyakorlat" elve szerinti eljárásokat? Esetleg mindezt az Ön telephelyén személyesen átadva?


Vállalkozásomnak ez a specialitása !

 
 
Copyright © 2015 KZK Solutions

Designed by kzoli62 | Privacy

Last update 01.14.2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz